top of page
UV1.jpeg

VI SØKER ETTER UTVIKLERE, ARKITEKTER OG TECH-LEADS

Er du en tech-leken, kompetent og kunnskapshungrig programmerer? Drømmer du om å være med å starte noe nytt? Da bør du sjekke ut mulighetene i Relato!

Relato er et ungt konsulentselskap med et tyvetalls håndplukkede kvinner og menn som utgjør en solid erfaringsbase innen sikker digital transformasjon. Til tross for vår relativt korte fartstid, har vi etablert en solid kundebase som gir et strålende utgangspunkt for spennende og utviklende prosjekter.

 

Systemutvikling er en av våre nye hovedsatsninger og vi jobber nå med å sette sammen et kjerneteam av utviklere, arkitekter og techleads for denne satsningen. 

Om du er frontend-, backend- eller fullstack-utvikler, er av underordnet betydning. Om du har preferanse for Java, Kotlin eller .Net, ReactJS/AngularJS/ VueJS, brenner for MS Azure/Google Cloud/AWS m.m. ja, se det er heller ikke avgjørende. Men, det som betyr noe er at du er god på ett eller flere av de nevnte områdene, at du ønsker å utvikle deg videre innen systemutvikling, skyteknologier og sikkerhet – og at du har et ønske å være med å forme og skape noe nytt!

Ta kontakt med Vegard Akersveen på telefon +47 932 24 249 eller e-post om du synes dette høres interessant ut. Du kan også søke direkte ved å trykke på knappen nedenfor. 

Les mer her for hva vi tilbyr den rette kandidaten: Link

bottom of page