top of page
PL1.jpeg

VI SØKER ETTER PROSJEKTLEDER

Er du glad i folk og trives når du kan bidra til å få mennesker til å yte godt sammen? Brenner du for å levere nytteverdi gjennom vellykket prosjektgjennomføring? Har du erfaring med ledelse og gjennomføring av endringsprosesser der informasjon og teknologi står sentralt? Søker du utfordringer og kollegaer som gleder seg over et høyt nivå av kunnskap og leveranse?

Som prosjektleder vil du være sentral i å bidra til verdiskapning og gode forretningsprosesser for våre kunder. Vi er stolte av at vi allerede har kommet oss inn på store betydningsfulle prosjekter som angår oss alle, blant annet innen helse, hos Politiet, NAV og i energibransjen. Alle er avhengige av at vi gjør en god jobb sammen med våre samarbeidspartnere.

Det er viktig for oss er at du passer inn i miljøet og våre verdier, men enda viktigere er det at du vil passe inn mot kundene våre. Kunden er viktigst, men vi skal tross alt forme selskapet sammen. Du begynner ikke hos oss fordi vi har flotte lokaler på Aker Brygge, har konkurransedyktige betingelser, fordi du kan få dele av overskuddet, eller kan få en hyggelig økonomisk gevinst om noen år. Du begynner hos oss fordi vi er sammen om de samme verdiene. Gjennom verdiene kommer resultatene vi skaper sammen, for kundene, selskapet og samfunnet. Har du energi til å gjennomføre, vilje til å levere og integritet til å gjøre det rette, er du rett for oss. Det er miljøet vi skal bygge sammen som betyr noe, et miljø med faglig og sosial tiltrekningskraft.

Vil du være med?

 

Du vil jobbe tett med kunden, bygge relasjon, rådgi og lede prosjekter fra start til mål. Prosjektenes art tilsier at kunden, oppgaven og vi krever gode kvalifikasjoner;

  • Mastergrad innen informasjonsteknologi eller ledelse (erfaring kan kompensere for utdannelse)

  • Erfaring med ledelse og implementering av IKT-prosjekter, gjerne i store og komplekse organisasjoner

  • Erfaring som konsulent er en fordel

  • Vi ønsker at du har anerkjente sertifiseringer innen program- og eller prosjektledelse. Har du kjennskap til standarder og rammeverk for utvikling / arkitektur er det ønskelig. Det er også en fordel om du kjenner til kontraktstandarder for anskaffelse av IT.

 

Det kreves gode språkkunnskaper, både skriftlig og muntlig, i norsk og engelsk. 

 

Personlige egenskaper

  • Du har energi til å lede endring i medgang og motgang

  • Du har vilje til å levere og finne gode løsninger

  • Du har integritet til å velge og gjøre det som er rett

  • Du ønsker å bidra til betydelig nytte for samfunnsutviklingen

  • Du ønsker å lære mer og fortsette å utvikle deg

  • Du har et genuint ønske om å bygge en god arbeidsplass

 

Ta kontakt med Vegard Akersveen på telefon +47 932 24 249 eller e-post om du synes dette høres interessant ut. Du kan også søke direkte ved å trykke på knappen nedenfor. Du finner også en podcast nedenfor hvor du kan få mer informasjon om å være prosjektleder i Relato. 

Les mer her for hva vi tilbyr den rette kandidaten: Link

bottom of page