top of page
Lene Bråtesveen kvadrat.JPG

LENE BRÅTESVEEN

Sjefskonsulent

BAKGRUNN

Lene jobber som sjefskonsulent i Relato. Hun har over 15 års erfaring som konsulent fra teknologitunge prosjekter i organisasjoner som NAV, Politiet, Vigo IKS (fylkeskommunene) og Sporveien.

ROLLER

Lene har hatt roller som prosjektleder, rådgiver/lederstøtte og programroller. Hun har også vært fagleder i to av konsulentselskapene hun har jobbet i. Lene har også hatt verv innen lokalpolitikk, i nærmiljø (trener og boligsameie) og frivillighetssektoren (eg. Prospera Stiftelsen).  

Lene trives godt når hun har lederrollen i store prosjekter som er viktige for samfunnet. Eksempler fra de siste 8 årene er utvikling og innføring av nye mobile voldsalarmer for Politiet, innføring og utrulling av Visma InSchool for Vigo IKS samt anskaffelsen av nye trikker til Oslo. 

KOMPETANSE

Lene har en Master of Science fra Handelshøyskolen BI og sertifiseringer innen smidig metodikk, endringsledelse, forvaltning av IT løsninger og informasjonssikkerhet. Hun har en særlig interesse for gevinstrealisering, endringsledelse og leverandørstyring.

HOBBYER

I boden har Lene bortoverski, nedoverski, fjellsko, sykler, gamle knebeskyttere, ulike baller man bruker armene til å forflytte, dommerfløyter, en ødelagt squash racket, en ubrukt tennis rackert, et ubrukt kompass, et lass med bøker, hengekøyer, Playstation spill fra 2-3-4 og DVD sett innen sjangeren fantasy og Sci-fi. Alt med et støvlag, men det finnes i alle fall i boden. I disse dager brukes fritiden helst i en hall der hun heier på datteren sin, ser på TV serier, går på kafe med venner og gjerne litt båtliv om sommeren.

bottom of page