top of page
Lasse Udjus kvadrat.jpg

LASSE UDJUS

CEO / Sjefskonsulent

BAKGRUNN

Lasse er daglig leder og sjefskonsulent i Relato. Han har hovedfag i anvendt matematikk fra Universitetet i Oslo og har mer enn 20 års erfaring som prosjektleder og rådgiver. Som prosjektleder i Skattedirektoratet på begynnelsen av 2000-tallet var Lasse sentral i etableringen av Altinn, og jobbet siden som konsulent på tvers av etatene i Altinn-samarbeidet for å bidra til felles tjenesteutvikling og økt samhandling. Han har i senere år jobbet med digitaliseringsprosjekter innenfor bank/finans, kraft-, utdannings- og helsesektoren.

ROLLER

Felles for de fleste prosjekter og oppdrag som Lasse har bidratt i, enten som prosjektleder eller rådgiver, så er strategi- og ledelsesdimensjonen sentral. Som regel handler det om å legge en strategi og plan, og å sørge for å involvere og få med seg organisasjonen på gjennomføringen av denne. Det handler om å gjøre det kompliserte så enkelt som mulig, og å motivere alle som involveres og berøres av det som skal skje.

KOMPETANSE

Lasse er sertifisert i prosjektledelse og informasjonssikkerhet. Han har hovedfag i anvendt matematikk fra UiO og er bedriftsøkonom fra BI.

HOBBYER

Lasse er opptatt av det meste som går på hjul; både biler, motorsykler. Når solen skinner tar han gjerne frem sin BMW Scrambler / Café racer og setter kursen mot en café i Drøbak eller Son.

bottom of page