top of page
Hans Stubberud kvadrat.jpg

HANS STUBBERUD

COO / Sjefskonsulent

BAKGRUNN

Hans er COO i Relato. I tillegg er han utegående sjefskonsulent som prosjektleder i store og komplekse IT-prosjekter. Hans er utdannet cand.scient. i informatikk fra Universitetet i Oslo med spesialisering innen kommunikasjonssystemer. Hans graduerte i 2010 fra videreutdanningen Executive Master i Energy Management fra Handelshøyskolen BI, i samarbeid med de franske institusjonene IFP og ESCP. Han trives med å jobbe i avanserte prosjekter i krysningspunktet mellom IT og forretning og har fokus på kvalitet og leveranse. 

ROLLER

Hans har jobbet i et vidt spekter av roller innen IT-bransjen, som konsulent, utvikler, prosjektleder og gründer og kjenner således bransjen både inn og ut. Hans anses som en menneskekjenner, og trives aller best når han kan bygge team og være med på å spille folk gode. Dette er ikke kun begrenset til nære prosjektmedarbeidere, men også leverandørteam, kunde og andre interessenter. Hans er opptatt av de myke sidene av prosjektledelse og balanserer dette godt med metodikk, nøyaktighet og kostnadskontroll. Til syvende og sist er det leveransen og kundens tilfredshet som er aller viktigst for Hans. 

KOMPETANSE

Hans er sertifisert i prosjektledelse og informasjonssikkerhet. Han har hovedfag i informatikk fra UiO og har en executive master fra BI.

HOBBYER

Hans er glad i det gode liv. Når han ikke jobber for Relato kan han ofte observeres på en av Oslos mange kaféer sammen med gode venner.

bottom of page