top of page
IMG_2477-2.jpg

ELIN HUSET

Sjefskonsulent

BAKGRUNN

Elin jobber som sjefskonsulent i Relato og har mer enn 16 års erfaring som prosjektleder fra både offentlige og private prosjekter. Hun har en Master of Management grad fra BI innen påvirkningsledelse, scenarios and foresights og strategisk markedføring, i tillegg er hun sertifisert fra både Prince 2 og PMI innen agil prosjektledelse.

ROLLER

Elin begynte sin karriere innen «tech» som CRM-konsulent, og har siden utvidet sitt fokus på kundebehov og ønsket seg mer en karriere innen prosjektledelse. Hun har også vært teamleder for Service delivery managere og sittet i ledergruppen hos IT-management.

KOMPETANSE

Elin behersker flere typer prosjektmetodikk, men opplever at agil metode gir de beste resultatene. Hun er en prosjektleder, prosessleder, og produktleder som liker å veilede kunden til gode resultater. Hun evner å snakke med ulike nivåer og fagmiljøer og ender ofte opp som «bable fish» i ett nettverk av interessenter og prosjektdeltakere.

HOBBYER

Elin tilbringer mye tid sammen med sin flatcoated retriver Svans, som gjerne er med på både randonneé turer i fjellet eller stisyklingsturer i skogen. Hun elsker å reise på dykke– eller skiturer, og kan ukentlig sees på cross-fit treninger på SATS. Ellers så er hun litt over middels opptatt av vin og mat, og er en aldri så liten champagne-elsker.

bottom of page