top of page

Retningslinjer for informasjonskapsler

Om 

Disse retningslinjene forklarer hva informasjonskapsler er og hvordan vi bruker dem. For mer informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger, se vår personvernerklæring. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt fra informasjonskapselerklæringen på nettstedet vårt.

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er små tekstfiler som brukes til å lagre små informasjonsbiter. Informasjonskapslene lagres på enheten din når nettsiden lastes inn i nettleseren din. Disse informasjonskapslene hjelper oss med å få nettstedet til å fungere ordentlig, gjøre nettstedet sikrere, gi bedre brukeropplevelse og forstå hvordan nettstedet fungerer og analysere hva som fungerer og hvor det trengs forbedring.

 

Hvordan bruker vi informasjonskapsler?

Som de fleste nettjenester, bruker nettstedet vårt informasjonskapsler fra første- og tredjepartsinformasjonskapsler for en rekke formål. Førstepartsinformasjonskapslene er stort sett nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og de samler ikke inn noen av dine personlig identifiserbare data. Tredjepartsinformasjonskapslene som brukes på nettsidene våre brukes hovedsakelig for å forstå hvordan nettstedet fungerer, hvordan du samhandler med nettstedet vårt, holde tjenestene våre sikre og alt i alt gi deg en bedre brukeropplevelse og interaksjon med nettsiden vår.

 

Hvilke typer informasjonskapsler bruker vi?

 

Nødvendige informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene muliggjør kjernefunksjonalitet som sikkerhet, identitetsverifisering og nettverksadministrasjon. Disse informasjonskapslene kan ikke deaktiveres.

 

Informasjonskapsler for markedsføring

Disse informasjonskapslene brukes til å spore annonseringseffektivitet for å levere en mer relevant tjeneste og levere bedre annonser tilpasset dine interesser.

 

Funksjonelle informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene samler inn data for å huske valgene brukere tar for å forbedre og gi en mer personlig opplevelse.

 

Analytiske informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene hjelper oss med å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, oppdage feil og gir en bedre samlet analyse.

bottom of page