top of page
Øystein Vatland kvadrat.jpg

ØYSTEIN VATLAND

Sjefskonsulent

BAKGRUNN

Øystein jobber som sjefskonsulent i Relato med solid erfaring som prosjektleder fra flere store utviklingsprosjekter. Han er utdannet sivilingeniør og har sertifisering i prosjektledelse fra PRINCE2 og Metier. I perioden 2016-2019 gjennomførte han en tre-årig Executive Master i Økonomi og Ledelse på BI. 

ROLLER

Øystein har gjennom karrieren jobbet blant annet som utvikler, testleder og funksjonell arkitekt. Dette har gitt ham erfaring til å se helheten som prosjektleder, samt kunne sette seg inn i alle aspekter av prosjektene han leder.

KOMPETANSE

Øysteins hovedkompetanse er å lede store, komplekse prosjekter. Han har god erfaring med å sette seg inn i krevende foretningsdomener, som blant annet kraftbransjen og millitær sikkerhetsteknologi. Han har også jobbet mye med oppfølging av krav og kontrakt mot kunden, planlegging og risikostyring, sikre at prosjektet holdt de økonomiske rammene, og rapportering til styringsgruppe.

HOBBYER

På fritiden driver Øystein på med verdens farligste idrett: oldboys - og bedriftsfotball. Han liker også å se Premiere League på tv, spille sjakk, og stangfiske i Nordmarka.

bottom of page