top of page
  • Forfatterens bildeBjørn Harald Jakobsen

Svenn Grønbeck som konsulent i Relato

Svenn Grønbeck begynte i mai som konsulent i Relato og har erfaring som fullstackutvikler fra Netlight og StyreWeb med hovedfokus på frontend og apputvikling. Han er født og oppvokst på Sunnmøre og har en master i informatikk med fordypning i programvaresystemer, fra NTNU i Trondheim.


Svenn Grønbeck

Svenn har en lidenskap for apputvikling fordi det gir han en mulighet til å utvikle engasjerende og brukervennlige applikasjoner. For Svenn handler det om mer enn å bare skrive kode, han vil skape løsninger som gir reell verdi. Svenn er i flytsonen når han kan jobbe med å forstå brukerbehovet, designe intuitive grensesnitt og optimalisere ytelse.


«Allerede i det første møtet, merket vi oss Svenns engasjement for systemutviklingsfaget. Dette i tillegg til godt dokumenterte ferdigheter og full treff med selskapets verdier, gjorde at vi kjørte rask prosess», sier daglig leder Lasse Udjus fornøyd.


Svenn sier han valgte Relato fordi han ble tiltrukket av muligheten til å bidra til vekst og utvikling av et ungt og ambisiøst selskap. «I tillegg er det ekstra innbydende at Relatos kjerneverdier stemmer godt overens med mine egne, noe som gjenspeiles i et faglig dyktig, hyggelig og engasjert fellesskap», sier Svenn.


Svenn er også en aktiv mann. Når han ikke driver med fotball, squash, buldring eller annen fysisk aktivitet, så koder han mest sannsynlig på et hobbyprosjekt, leser en spennende bok eller drikker pils med gode venner.


Vi ønsker Svenn varmt velkommen og gleder oss over å kunne tilby enda en strålende konsulent til våre kunder.

181 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Komentarze


bottom of page