top of page
  • Forfatterens bildeBjørn Harald Jakobsen

Egil Uggerud som konsulent i Relato

Egil begynte sin reise som konsulent hos Relato den 2.januar. Med en imponerende bakgrunn fra Knowit Experience og Dfind Consulting, har Egil vært utvikler på flere betydningsfulle prosjekter fra prestisjetunge organisasjoner som Skatteetaten, Utdanningsdirektoratet, Luftfartstilsynet og Color Line. Egil er utvikler med mye erfaring innen frontend. Han har i tillegg en brennende interesse for interaksjonsdesign. Egil har en mastergrad i informatikk fra NTNU.Egil Uggerud

Som utvikler har Egil opprettet seg erfaring innen både nyutvikling, omskrivning, samt vedlikehold av ny og utdatert programvare. Han har også erfaring innen opprettelse av komponentbiblioteker, design- og valideringssystemer.


"Vi har lært Egil å kjenne som en effektiv formgiver av digitale brukerflater og en dyktig utvikler. Hans positive energi og behagelige vesen treffer oss perfekt! Når han i tillegg har dokumentert moment og gjennomføringskraft, var det et enkelt valg å åpne døren da han kom og banket på", sier daglig leder Lasse Udjus fornøyd.


Egil sier han valgte å begynne å jobbe i Relato fordi han kjenner allerede noen av de som jobber her og vet at dette er mennesker som harmonerer med verdigrunnlaget i selskapet. Han oppsummerer dette med:

"Det gjør at jeg med trygghet kan si at energi, vilje og integritet ikke bare er ord på et papir, men etterlevd og forankret i virkelighet. Dette er noe som motiverte meg sterkt til å bli en del av fellesskapet."

Egil synes at de beste løsningene løses sammen i ett tverfaglig smidig team, men han trives også med selvstendig arbeid. Han er opptatt av delingskultur.


Vi ønsker Egil varmt velkommen og gleder oss til å bli bedre kjent med han!

138 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page