top of page
  • Forfatterens bildeBjørn Harald Jakobsen

Johannes Haukland som konsulent i Relato

Vi har gleden av å ønske Johannes velkommen som konsulent i Relato. Johannes startet hos oss 1.mars og har bakgrunn fra CGI og Omegapoint, hvor han har jobbet som systemutvikler med både frontend og backend i prosjekter for virksomheter som Norsk Helsenett, Helsedirektoratet, Tine og Santander. Johannes er fullstack-utvikler med mye erfaring innen .Net teknologier. Johannes har en mastergrad i kommunikasjonsteknologi fra NTNU.


Johannes Haukland

Johannes har et sterkt engasjement for samfunnet og er levende opptatt av hvordan fellesskapets funksjoner og tjenester er organisert og hvordan samfunnet som helhet fungerer. Han har i tillegg svært gode kommunikasjonsegenskaper og evner å skape gode samhandlingsrom i sine prosjekter.


Johannes sier han valgte Relato pga friheten til å velge oppdrag som man ikke bare vil være god til, men som også passer godt med sine verdier.


Gjennom de siste månedene, har vi fått et svært godt innblikk i hans kompetanseprofil og blitt godt kjent med han som person. «Vi er virkelig imponert over leveransene han har vært med på. Han har jobbet i krevende roller og i store og komplekse systemleveranser» sier daglig leder, Lasse Udjus. «Johannes har i ansettelsesprosessen dokumentert et ferdighetsnivå som har imponert oss alle, og vi gleder oss stort over at han vil være med på laget vårt!».


Vi ønsker Johannes varmt velkommen og ser frem til å bli enda bedre kjent med han!

126 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page