top of page
  • Forfatterens bildeBjørn Harald Jakobsen

Martin Halvor Kostveit som konsulent i Relato

Oppdatert: 7. feb. 2023

Martin startet 1.februar som konsulent i Relato. Han kommer fra Dfind Consulting hvor han har jobbet som senior frontend utvikler. Martin har solid kompetanse innenfor React og Vue, samt brukeropplevelse og universell utforming. Martin har en lang rekke av vellykkede prosjekter i rollen som frontendutvikler, techlead og rådgiver for universell utforming. Han har jobbet med prosjekter for energi, helse, bank og pensjonsektoren.


Martin Halvor Kostveit

Martin startet sin karriere med å jobbe i større selskaper, men ønsker nå å jobbe i et mindre selskap med personlig kultur hvor han kan bidra til å påvirke og forme hvordan selskapet skal utvikle seg.


Han har erfaring med brukerorientert utvikling, interaksjonsdesign og universell utforming, samt brukeranalyser og programvarearkitektur. Han har oppnådd stor suksess ved å utvikle og forankre arkitekturen for felles front-end komponenter, med fokus på brukervennlighet og WCAG-krav til universell utforming.


Martin har et sterkt ønske om å fortsette å vokse og utvikle seg innenfor fagområdene universell utforming og prosjektstyring.


Det er flere i Relato som har hatt gleden av å jobbe med Martin tidligere og vet at han er en svært dyktig fagperson med et brennende engasjement for interaksjonsdesign og frontend-utvikling.


Vi er stolte og glade for å ha Martin med på laget!

116 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page