top of page
  • Forfatterens bildeBjørn Harald Jakobsen

Espen Lyngra som sjefskonsulent i Relato

Vi er utrolig glade for å introdusere Espen som sjefskonsulent i Relato. Han ble offisielt en del av Relato-familien 1.september og er allerede ute i oppdrag. Espen har en imponerende bakgrunn som blant annet inkluderer roller som rådgiver, prosjektleder, konsulentleder, CTO, salg-, kunde-/partneransvarlig og selvstendig konsulent. Han har sin utdannelse fra BI (Master of Management), NHH (MBA Strategic Management) og lederutdanning fra Forsvaret, og har jobbet for selskaper som Oracle og Noria Digital.


Espen Lyngra

Espen sier han valgte Relato på bakgrunn av kulturen, menneskene, de ambisiøse vekstplanene og den sjarmerende atmosfæren.


Vi valgte Espen på bakgrunn av hans lange erfaring med å jobbe med ledelse, strategi og digital transformasjon på flere områder. I tillegg er Espen en dynamisk, strukturert og fremoverlent person som gir av seg selv.


Som sjefskonsulent er Espen klar til å ta tak, med en besluttsomhet om å bidra til vekst, levere førsteklasses resultater og kontinuerlig forbedre både seg selv og teamet.

Favorittverktøyet til Espen er iPaden, ChatGPT og i noen tilfeller Leathermanverktøyet hans.


Hjertelig velkommen til laget, Espen! Vi er utrolig glade for å ha deg med, og ser frem til å bli bedre kjent med deg. Og til alle våre forbindelser, føl deg fri til å ønske Espen velkommen og del dine hilsener i kommentarfeltet.

65 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page