top of page
  • Forfatterens bildeBjørn Harald Jakobsen

Wenche Skavnes som sjefskonsulent i Relato

Wenche startet 1.august som sjefskonsulent i Relato. Hun kommer fra stilling som senior prosjektleder i Agitec AS hvor hun også har vært fagleder i prosjektledelse. Hun har erfaring fra blant annet telekom og offentlig sektor, hvor hun har ledet store digitaliseringsprosjekter, gevinstrealisering og offentlige IKT anskaffelser. Wenche er utdannet sivilmarkedsfører med fordypning i markedskommunikasjon.


Bilde av Wenche Skavnes
Wenche Skavnes

Wenche har en imponerende rekke med sertifiseringer innen prosjektledelse, endringsledelse og offentlige anskaffelser. Hun har blant annet sertifisering i Scrum master og produkteier, Lean, ITPP, PRINCE2®, PMP®, PROSCI og SOA Basis.


Wenche er god til å lede og motivere mennesker og å få organisasjoner til å glede seg gjennom endringsreisen. Hun er mest i flyt når hun får jobbe med strategi, gevinstkartlegging og endringsledelse. Hun er også opptatt av at digitalisering og IKT kun er et middel mot målet om gevinstoppnåelse.


Som sjefskonsulent for Relato er visjonen til Wenche å sørge for at kundene til Relato tilegner seg ny kunnskap og bevissthet om hvordan digitalisering kan bidra til å nå målene sine. Like viktig er det å lede prosjektene slik at organisasjonen er motiverte gjennom hele endringsreisen. Favorittverktøyet hennes er en tegneapplikasjon på iPad som hun bruker til å lage egentegnede presentasjoner som er mye morsommere enn standard maler og gir en personlig strek som skiller seg ut i mengden.


Relato valgte Wenche basert på hennes imponerende erfaring og gründerånd. Wenche bringer med seg mye kompetanse som Relato og våre kunder kan nyte godt av.


«Jeg fikk mulighet til å treffe mange av Relatos ansatte før jeg tok den endelige beslutningen. Dette ga meg god innsikt i selskapet og trygghet for at de er det de utgir seg for å være og med en kultur som treffer meg i hjerte og ryggmarg. Jeg fikk en følelse av å komme hjem på et vis, til folk som bryr seg og som jeg naturlig føler tilhørighet til. Kunnskapsrike folk med et sterkt fellesskap og et ønske om å skape en god arbeidsplass. I tillegg betydde det mye for meg at Relato legger såpass vekt på verdier som grunnmur for både kultur og måten man møter kundene på. Dette måtte jeg bare bli med på», sier Wenche.


Vi ønsker Wenche varmt velkommen og gleder oss til å bli bedre kjent med henne.

121 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

תגובות


bottom of page