top of page
  • Forfatterens bildeBjørn Harald Jakobsen

Elin Huset som sjefskonsulent i Relato

Oppdatert: 15. mar.

Vi er stolte over å ønske Elin velkommen til Relato som sjefskonsulent. Elin startet 1.mars hos oss og har en imponerende bakgrunn som prosjektleder fra blant annet CGI, TietoEvry, PWC, Capgemini mm. Elin har sin utdannelse fra Handelshøyskolen BI hvor hun først tok diplomøkonom-utdanning for så å bygge på med en Master of Management med spesialisering innen organisatorisk påvirkning, scenarier og fremtidsutsikter, samt strategisk markedsføring.


Elin Huset

Elin har lang erfaring med å jobbe i store og komplekse organisasjoner og har en unik evne til å skape samarbeid med interessenter og bearbeide mye informasjon til det som trengs for å ta beslutninger.


Vi valgte Elin fordi hun er en naturlig bærer av verdigrunnlaget til Relato og har en «track record» som beviser at hun har vært en avgjørende faktor for å lykkes med prosjekter. Vi har lært Elin å kjenne som en menneskekjenner som bygger tillit og skaper gode relasjoner uavhengig hvor hun er og hva hun gjør.


Elin sier hun valgte Relato fordi hun kjente seg godt igjen i verdiene Energi, Vilje og Integritet, samt at hun fikk et veldig godt inntrykk av alle kollegaene som hun møtte under intervjuprosessen.


Vi er stolte av å ha henne med på laget og ønsker Elin varmt velkommen!

88 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page