top of page
  • Forfatterens bildeBjørn Harald Jakobsen

Relato fortsetter veksten

Oppdatert: 9. nov. 2022

Da har vi gleden av å ønske Andreas Ose Marthinussen og Piraveen Perinparajan velkommen til Relato! Med deres inntreden i november, er selskapet doblet i størrelsen de siste 12 månedene og vi nærmer oss nå 20 kompetente fagfolk som ønsker å gjøre en forskjell.

Piraveen og Andreas
Andreas Ose Marthinussen

Andreas er ansatt som seniorkonsulent og jobber med prosjektledelse, teamledelse og endringsledelse. Han er utdannet adferdsøkonom med Master i Behavioural Economics og Bachelor i psykologi.


Andreas har lang erfaring fra rollen som prosjektleder. Han har arbeidet mest med design og smidig endring av prosesser, i tillegg til lanseringer av IT-prosjekter i større bedrifter. Han kommer nå fra Favrit hvor han har jobbet som produktleder og har tidligere også jobbet med produktutvikling i Telia og Schibsted.


Vi stiller Andreas spørsmål om hva som var utslagsgivende i valget av Relato, og får som svar: «Folka og kjerneverdiene!» Han fortsetter engasjert: «Jeg har blitt kjent med en koselig liten gjeng, som vil hverandre vel og er faglig sterke. Jeg kjenner meg i tillegg godt igjen i kjerneverdiene til selskapet og gleder meg til å etterleve de i jobbhverdagen hos kundene til Relato».


Hva er dine faglige superkraft og hva tenker du om din egen fremtid i Relato, spør vi videre? «Å lytte. Det lønner seg nesten alltid å ta bomullen ut av øra og stappe det inn i kjeften. Skal du skape et inkluderende miljø, er det nødvendig at alle blir hørt og føler seg trygge. Jeg ønsker å fortsette med å jobbe med prosjektledelse og endringsledelse. Her har jeg masse å lære fra erfarne kolleger og ser fram til å også kunne bidra med egne perspektiver».Piraveen Perinparajan

Piraveen har en mastergrad fra NTNU med spesialisering innen kunstig intelligens og jobber som systemutvikler med Java og React som sine spesialområder.


Han har tidligere jobbet i Autosys-prosjektet for Statens Vegvesen. Piraveen jobbet her først med backendutvikling i Java og senere i rollen som frontend-ansvarlig.


Hvorfor valgte du Relato? «Jeg kommer fra et større selskap og var på utkikk etter noe som føltes litt mer intimt, hvor blant annet veien til ledelsen var kort. Da jeg ble tipset om Relato, virket det som det beste fra to verdener: mye av det praktiske og administrative var allerede på plass, samt at man får likevel være med i et relativt ungt selskap, som har dyktige og engasjerte folk som ønsker ytterligere å vokse og tiltrekke seg de beste menneskene».


Hva brenner du for, sett fra et teknisk perspektiv og hva er din ambisjon for årene som kommer, spør vi videre? «Jeg liker å jobbe fullstack og ønsker å videreutvikle min kompetanse på Java, React og aktuelle rammeverk. Ønsket mitt er å kunne være med i prosjekter som har stor samfunnsnytte hvor man kan se effekten av løsningene man lager og samtidig utvikle nyttige og brukervennlige løsninger. Jeg håper jeg kan være med på å gjøre Relato til et kjent navn i konsulentbransjen hvor folk har lyst til å jobbe – både på grunn av den faglige kompetansen, men også på grunn av et sterkt sosialt fellesskap».


«Andreas og Piraveen leverer klokkerent på våre verdier og har en erfaringsbakgrunn som passer oss perfekt», smiler daglig leder, Lasse Udjus.


Vi ønsker Andreas og Piraveen velkommen til Relato!


265 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page