top of page

LØNN

Vi tilbyr en høy fastlønn slik at du skal kunne ha økonomisk stabilitet til å møte dine forpliktelser.

BONUS

I tillegg til fastlønn vil du få bonus basert på din faktureringsgrad og evt. bidrag til salg, rekruttering og markedsføring av selskapet. bilitet og møte dine forpliktelser.

PENSJON

Du vil få en fin pensjon ved å jobbe hos oss. Vi setter av 6% av lønn mellom 0-7,1G og 15% av lønn mellom 7,1G og 12G i pensjon.

FORSIKRING

I tillegg til forsikringene vi plikter å gi deg, får du helseforsikring med behandlingsgaranti samt forsikringer for yrkesreise, ferie- og fritidsreise.

TELEFON OG PC

Vi gir deg et årlig IT-budsjett som du kan bruke til å kjøpe de hjelpemidlene du trenger. På den måten kan du velge hvilken mobil du ønsker. Du kan velge mellom å få utdelt PC eller Mac hos oss.

MOBIL-ABONNEMENT

Du får det mobilabonnementet som passer ditt forbruk. I tillegg dekker vi utgiftene for to ekstra SIM-kort, slik at du kan enten bruke en wearable og PC fritt.

RABATTER

Vi har flere rabattavtaler for våre ansatte på bl.a. biler, klær, mat, trening, aktiviteter og kurs.

KURS

Vi gir deg et årlig kursbudsjett slik at du kan ta de kursene du trenger.

FAGDAGER

Vi gjennomfører flere fagdager og har flere arenaer og møteplasser hvor du kan oppdatere deg faglig.

SOSIALT

Vi er sosiale mennesker som møtes flere ganger i måneden, både fysisk og digitalt. Vi har klatre-grupper, løpegrupper, mm. Vi har plass for mer.

TURER

Vi drar på firmatur to ganger i året, en om vinteren og en om høsten. Vinterturen er bare med ansatt, mens høstturen er med ansatte og deres partner.

FAMILIE

Hos oss får familien din ferie- og fritidsforsikring. I tillegg inviterer vi med partneren din på sommerfest, julebord og høsttur. 

FERIE

Vi tilrettelegger for at du skal kunne ta ut ferie og lade batteriene godt.

PERMISJON

Hos oss får du full lønn ved behov for eks. svangerskapspermisjon, foreldrepermisjon, HV-øvelser og evt. blodgivning.

HELSE

Alle ansatte tilbys å gjennomføre en årlig helsekontroll ved Volvat. Dette gir deg verdifull innsikt i helsetilstanden din, som du kan følge med på år for år.

SYKDOM

Vi gir deg full lønn hvis du er syk. I tillegg har vi ordnet det slik at du har gratis digital legehjelp om du trenger det.

VEKST

Det er ansatte som eier selskapet, så vi legger opp til en bærekraftig vekst. Vi ser for oss at vi kan bli opptil 200 mennesker i løpet av de neste 5 årene.

KARRIERE

Hos oss kan du ha karriere i stillingen din og dekke roller som er nødvendig for at vi skal kunne vokse og ta vare på hverandre.

KONTOR

Vi har moderne og flotte kontorer hos Spaces på Aker Brygge. Trykk på denne boksen for se mer (åpner i ny fane)

KAFFE

Vi er lidenskapelig opptatt av god kaffe. Derfor har du muligheten til å velge mellom våre tre egne kaffetyper når du skal brygge kaffe på kontoret.

KUNDER

Våre kunder er store norske eller internasjonale selskaper. Noen av kundene våre er kåret til de mest populære arbeidsplassene i Norge.

OPPDRAG

Her må det legges inn noe tekst

SAMFUNNS-ANSVAR

Her må det legges inn noe tekst

EIER

Alle får tilbud om å eie en del av selskapet. Aksjene kan gi deg en ekstra avkastning i fremtiden, slik at du får noe igjen for det du er med på å bygge. 

bottom of page