top of page
  • Forfatterens bildeBjørn Harald Jakobsen

Yulai Fjeld som seniorkonsulent i Relato

Yulai startet 1.mars som seniorkonsulent i Relato. Hun kommer fra stilling som systemutvikler i Bouvet hvor hun de siste fire årene har jobbet som utvikler og teamleder i Fifty-prosjektet for Statnett.

Yulai har en Master i Informatikk fra Universitetet i Oslo og har erfaring med å jobbe som fullstack systemutvikler og scrummaster i en stor og smidig kontekst. Yulai brenner for systemutviklingsfaget og har solid kompetanse på Java og tilhørende rammeverk som Spring og Hibernate. Hun jobbet som vitenskapelig assistent gjennom studiene og holder fortsatt foredrag for Institutt for Informatikk ved UIO.


Yulai har erfaring med både tradisjonelle systemutviklingsmetoder og smidige metoder som Scrum, og er sertifisert ScrumMaster, SAFe 5 Practitioner og ISTQB Certified Tester.


I hennes vurderingen av Relato som arbeidsgiver, var verdigrunnlaget og selskapets profil utslagsgivende. «Kombinasjonen av en appellerende selskapsprofil, kompetente og engasjerte fagfolk – og muligheten til å være med å skape noe nytt var viktig for meg», sier Yulai.


Relato jobber nå med å rigge en satsning på systemutvikling. I dette arbeidet er det viktig å ha med dyktige fagfolk med evne og vilje til å skape et attraktivt fagmiljø. Yulai har høy kompetanse på frontend- og backendverktøy, såvel som solid forståelse for systemutviklingsfaget. Hennes personlighet treffer perfekt; høy gjennomføringsevne og stort faglig engasjement i kombinasjon med uomtvistelig integritet.


Vi er stolte og glade for å ha Yulai med på laget!

99 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commenti


bottom of page