top of page
  • Forfatterens bildeLinn Holm

Vi har flyttet

Utsikt, liv og ny energi

Tenk deg å starte dagen med en kaffe i hånden, nyte utsikten utover Oslofjorden og kjenne den friske sjøluften. Med utsikt over sjøen og et pulserende byliv rett utenfor døren, er det umulig å ikke bli glad når man er på jobb på vårt nye kontor.


En kollektiv beslutning

Vi har nemlig flyttet inn i nye lokaler hos Spaces på Aker Brygge. Med økende antall ansatte har det vært behov for å finne et større lokale, med rom og fleksibilitet for å håndtere alt fra en ansatt, til at alle kan være samtidig på kontoret. Hos Spaces har vi funnet nettopp dette!


På reisen til Fjordalléen 16 har vi testet flere mulige kontorlokaler innenfor 15 minutters gange fra Nasjonalteateret, og alle våre ansatte har medvirket i prosessen og gitt tilbakemelding på stedene vi har testet. Gjennom prosessen med å teste ulike kontorlokaler etablerte vi en kravliste hvor det ble ganske tydelig hva vi likte og ikke likte ved de ulike stedene. Spaces viste seg å være det stedet som tilfredsstilte flest krav for våre ansatte.


Hos Spaces har vi fått et trivelig kontorfellesskap med fasiliteter tilpasset oss. Ved inngangen ønskes man velkommen av en fin resepsjon og mennesker som ustråler varme og profesjonalitet. Videre inn i lokalet er det store vinduer som slipper lys inn, sammen med et luftig og moderne interiør. Det er lyse og behagelige fellesarealer, state-of-the-art møterom og stillerom hvor man kan sitte og jobbe med arbeid som krever fokus. I tillegg er det store områder med free seating som stimulerer til kreativitet og samarbeid.


Kontorlokalet vårt i 4.etasje har spektakulær utsikt til bryggetorget, hvor man kan følge med på livet utenfor og dagdrømme litt om å være med på etter arbeidstiden. Her er det litt for alle og enhver.Gode stunder og kaffe

I Relato setter vi pris på de små øyeblikkene og historiene som deles over en kopp kaffe. Vi har til og med vår egen verdi-kaffe, og hva er vel bedre enn en ny kaffemaskin til nytt kontor? Ta turen innom og nyt en kopp Relato-kaffe, den vakre utsikten og den deilige sjøluften – så kan vi bli bedre kjent!

168 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page