top of page
  • Forfatterens bildeBjørn Harald Jakobsen

Relato feirer 5-årsjubileum

I dag feirer Relato 5-årsjubileum, og dette er en anledning daglig leder, Lasse Udjus, er svært stolt over. I forbindelse med markeringen, har vi spurt han om å gjøre et tilbakeblikk på de fem årene som har gått siden oppstarten. «Det er helt sprøtt at det er fem år siden vi startet denne reisen», sier Lasse med et smil om munnen. «Det har vært en svært givende opplevelse å se selskapet vokse og utvikle seg til det det er i dag».


Daglig leder i Relato
Lasse Udjus

Relato ble grunnlagt i Oslo for fem år siden med en visjon om å tilby rådgivningstjenester innen sikkerhet til virksomheter med kritisk infrastruktur. «Med hardt arbeid, fantastiske mennesker og gjentatte gode leveranser til kundene våre, har selskapet oppnådd betydelig vekst og anerkjennelse i bransjen», sier Lasse.


«Menneskene som jobber her har vært nøkkelen til suksess», sier Lasse. «De har jobbet målrettet med å skape verdi for våre kunder, samtidig som de har bidratt til å utvikle selskapet. Deres engasjement og lidenskap for det de gjør har vært avgjørende for vår vekst og suksess. Alle som jobber her er også opptatte av å gjøre en forskjell for samfunnet, så vi har måttet være veldig bevisst på hvem vi har som kunder og hvilke oppdrag vi velger å løse».


Gjennom selskapets første fem år, har selskapets visjon, tjenester og organisasjon endret seg. «Det eneste jeg kommer på som står uendret etter de første fem årene, er verdiplattformen vår; energi, vilje og integritet. Verdiplattformen bruker vi i alt vi gjør fra rekruttering, salg, kulturutvikling og beslutninger. Vi er veldig stolte av verdiplattformen vår og mener den er med på å gjøre oss unike i markedet», sier Lasse entusiastisk mens han retter på blazeren sin.«Det har selvfølgelig vært utfordringer, men den største har vært å få selskapet til å vokse gjennom en pandemi. Covid-19 satte oss virkelig på en prøve, men vi klarte å rekruttere åtte nye mennesker mens samfunnet var mer eller mindre nedstengt. Det medførte at vi måtte tenke nytt, og bruke digitale hjelpemidler til å skape samhold mellom nye mennesker som til daglig skulle løse oppdrag for våre kunder. Kriser har to positive sider ved seg. Den ene er at man må tenke annerledes og den andre er at det fører mennesker tettere sammen om de kan få jobbe sammen om oppgaver, og vi har forsøkt å bruke den formelen til å utnytte krisene».


Lasse sier videre at det ikke er planlagt noe pompøs feiring av 5-årsjubileet. «Vi markerte milepælen tidligere denne uken på vårt månedlige fellesmøte med alle ansatte. Men vi har jo ambisjoner om å skrive historie, det er jo det Relato betyr, så spør meg igjen om fem år».


«Jeg ønsker å benytte anledningen til å takke våre støttespillere og ønske oss selv et riktig godt 5-årsjubileeum», sier Lasse Udjus.

380 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page