top of page
  • bjornjakobsen0

Ny milliardavtale vunnet i samarbeid med MetierOEC

Vårt samarbeid med MetierOEC har igjen lønnet seg og resultert i en avtale på 1,4 milliarder kroner med Direktoratet for e-helse (NDE). Avtalen har en varighet på 2-4 år og består av å levere strategisk rådgivning, program- og prosjektledelse.


“Dette er vår tredje store avtale vunnet i 2019 og vår andre store avtale vunnet i samarbeid med MetierOEC. Vi er veldig glade for å se at tjenestene våre er relevante, og vi er ivrige med å bidra til denne avtalen med våre gode rådgivere innen informasjonssikkerhet og -ledelse», sier Lasse Udjus, administrerende direktør, Relato.


For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

  • Lasse Udjus, Chief Executive Officer, tlf: +47 970 36 244

Om NDE og begrepet e-helse:

Direktorat for e-helse (NDE) er et fag- og myndighetsorgan underlagt Helse- og omsorgsdepartementet. NDE er ansvarlig for å implementere den nasjonale politikken for e-helse, etablere de nødvendige standardene og administrere bruken av e-helse-metodikk over hele landet.


e-helse er et begrep som brukes for å beskrive helsetjenester som støttes av elektroniske prosesser og kommunikasjon. e-helse viser til verktøy og tjenester som bruker informasjons- og kommunikasjonsteknologier (IKT) som kan forbedre helsevesenet som helhet, inkludert forebygging, diagnose, behandling, overvåking og håndtering av medisinske tilstander og sykdommer.

24 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page