top of page
  • Forfatterens bildeBjørn Harald Jakobsen

Ny milliardavtale vunnet i samarbeid med MetierOEC

Vårt samarbeid med MetierOEC har igjen lønnet seg og resultert i en avtale på 1,4 milliarder kroner med Direktoratet for e-helse (NDE). Avtalen har en varighet på 2-4 år og består av å levere strategisk rådgivning, program- og prosjektledelse.


“Dette er vår tredje store avtale vunnet i 2019 og vår andre store avtale vunnet i samarbeid med MetierOEC. Vi er veldig glade for å se at tjenestene våre er relevante, og vi er ivrige med å bidra til denne avtalen med våre gode rådgivere innen informasjonssikkerhet og -ledelse», sier Lasse Udjus, administrerende direktør, Relato.


For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

  • Lasse Udjus, Chief Executive Officer, tlf: +47 970 36 244

Om NDE og begrepet e-helse:

Direktorat for e-helse (NDE) er et fag- og myndighetsorgan underlagt Helse- og omsorgsdepartementet. NDE er ansvarlig for å implementere den nasjonale politikken for e-helse, etablere de nødvendige standardene og administrere bruken av e-helse-metodikk over hele landet.


e-helse er et begrep som brukes for å beskrive helsetjenester som støttes av elektroniske prosesser og kommunikasjon. e-helse viser til verktøy og tjenester som bruker informasjons- og kommunikasjonsteknologier (IKT) som kan forbedre helsevesenet som helhet, inkludert forebygging, diagnose, behandling, overvåking og håndtering av medisinske tilstander og sykdommer.

31 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page