top of page
  • Forfatterens bildeBjørn Harald Jakobsen

Martin Bjerke som konsulent i Relato

Oppdatert: 10. jun. 2022

Martin Bjerke startet 1.mai som konsulent i Relato. Han kommer fra stilling som systemutvikler i Bouvet hvor han de siste tre årene har jobbet som utvikler og teamarkitekt i Fifty-prosjektet for Statnett. Martin har en Master i Informatikk fra NTNU og jobber som fullstack systemutvikler og arkitekt.

Martin har et brennende engasjement for systemutviklingsfaget og aktuelle verktøy og rammeverk som Java, Spring Framework og Angular. Han har gjennom de siste årene dokumentert strålende resultater og vist at han evner å navigere i komplekse domener og løsningsrom. «I møtene vi hadde frem mot ansettelse, uttrykte Martin en klar ambisjon for sitt virke som konsulent og utvikler. Martin er utviklings- og mulighetsorientert. Dette er egenskaper som verdsettes høyt i Relato og som er viktig når vi nå bygger den nye satsningen innen systemutvikling», sier Lasse Udjus, daglig leder i Relato.


Vi stilte Martin spørsmål om hva som var utslagsgivende for valget av Relato. «Muligheten for å være med å skape noe nytt var avgjørende», svarer Martin. «I Relato får jeg muligheten til å være med å påvirke og få ta del i verdiskapningen gjennom eierskap i selskapet. Jeg kjenner flere av folka som jobber her og vet at dette er en setting jeg kommer til å trives og ha det moro i. Når jeg i tillegg får svært så gode utviklingsmuligheter og betingelser, ble valget enkelt!»


Vi er stolte og glade for å ha Martin med på laget!

115 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

ความคิดเห็น


bottom of page