top of page
  • Forfatterens bildeBjørn Harald Jakobsen

Marius Alexander Løken som konsulent i Relato

Marius startet 2. januar som konsulent i Relato. Han har solid erfaring fra energisektoren som fullstack utvikler, med særlig fokus på mikro-arkitektur og distribuerte systemer de siste årene. Marius er utdannet sivilingeniør fra Ingeniørvitenskap og IKT på NTNU i Trondheim med spesialisering innen Petroleumsteknikk. Han har tidligere arbeidet hos anerkjente selskaper som TechnipFMC, Hydro og Repsol.


Marius Alexander Løken

Marius har prosjekterfaring fra store internasjonale selskaper og sier at han valgte Relato fordi han så en unik mulighet til å bidra til selskapets vekst og være med på å skape verdi. For ham var det tiltalende å utfordre seg selv i et mindre og dynamisk miljø hvor sterke visjoner kombineres med et personlig miljø og engasjerte kolleger. Marius ble spesielt trukket mot måten dyktige fagfolk jobber sammen for å skape tilhørighet og fellesskap i selskapet.


Vi valgte Marius på bakgrunn av hans engasjement innenfor teknologi og gjennomføringskraft som utvikler. I tillegg til å være dyktig innenfor faget sitt har han alltid et smil om munnen og sprer godt humør rundt seg. "Disse egenskapene er av stor verdi for oss i Relato, og vi ser frem til å dra nytte av Marius sin kompetanse og positive bidrag inn i satsingen vår innen systemutvikling", sier daglig leder Lasse Udjus.


Vi ønsker Marius hjertelig velkommen til oss, og er stolte av å ha han med oss på laget!

205 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page