top of page
  • Forfatterens bildeBjørn Harald Jakobsen

Linn Holm som seniorkonsulent i Relato

Linn startet i mai som seniorkonsulent i Relato. Hun kommer fra CGI Norge, tidligere Accando, og har tidligere jobbet flere år i Accenture. Linn er sertifisert endringsleder med over 10 års erfaring som endrings- og prosjektleder, og har jobbet for flere store selskaper, på tvers av både sektorer og landegrenser. Hun har bakgrunn fra BI med en master innen ledelse og organisasjonspsykologi.

Linn valgte Relato på grunn av Relato’s filosofi om ledelse gjennom historiefortelling, ettersom hun gjennom egen erfaring har opplevd hvor viktig god kommunikasjon er for å sikre forståelse, forankring og for å få med seg folk på endringsreisen. I tillegg var det god match med verdigrunnlaget, der både energi, vilje og integritet er grunnleggende egenskaper, som skaper tillit og engasjement blant medarbeidere og gir styrke til å stå løpet ut.


Relato valgte Linn på bakgrunn av hennes solide erfaring med endringsledelse og engasjement for ledelsesfaget. Den grunnleggende forståelsen for hva som skal til for å lykkes med endringsprosesser skapte gode diskusjoner i rekrutteringsprosessen, og vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med Linn som kollega i Relato.


Som seniorkonsulent for Relato er visjonen til Linn å tilføre verdi til kundene ved å forstå faktiske endringene som må til for å sikre gevinst. Favorittverktøyet er hennes egne ører.


Linn går for øvrig rett ut i oppdrag som prosjektleder i Elkem hvor hun kommer til å jobbe med kontrakts- og leverandørstyring.


Vi ønsker varmt velkommen til Linn!

40 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page