top of page
  • Forfatterens bildeBjørn Harald Jakobsen

Lene Bråtesveen som sjefskonsulent i Relato

Lene startet i januar som sjefskonsulent i Relato. Hun kommer fra stilling som senior prosjektleder i Agitec og har tidligere jobbet som prosjektleder for Capgemini. Lene har også bakgrunn fra forskning innenfor politisk økonomi ved Handelshøyskolen BI og har bistått ved utgivelse av bøker innenfor offentlig styring og ledelse.

I tillegg til å ha en master of science i politisk økonomi fra Handelshøyskolen BI har Lene også opparbeidet seg en imponerende rekke med sertifiseringer innen ITPP, SAFe5, ITIL, PRINCE2, MSP, ISO27001 og PROSCI. Lene har i en årrekke vært i interessert i ledelse og prosjektledelse og har studert faget på både bachelor og masternivå.


Lene er opptatt av å holde seg faglig oppdatert på verktøy og metoder innenfor prosjekt- og endringsledelse og ikke minst å benytte kunnskapen til ledelse av mennesker og prosjekter i praksis. Spesielt blir Lene glad når menneskene og organisasjonen hun leder lykkes med utfordrende leveranser og omstillinger. Favorittverktøyene hennes er humor og tillit.


Lene valgte Relato etter å ha fulgt med på selskapet fra tidlig fase og sett at Relato med sitt verdigrunnlag har tiltrukket seg veldig dyktige ansatte og har oppnådd mye på kort tid siden selskapet ble etablert i 2018. Denne reisen har hun lyst til å være med på!


Relato valgte Lene basert på hennes sammenfallende verdigrunnlag og tydelige ønske om å være med å gjøre en forskjell, samt det bidraget hun både faglig og sosialt bringer med seg inn til selskapet. Lene har også et sterkt samfunnsengasjement noe som vises i verv innen idrett, lokal politikk og kompetansebasert frivillighet. Sistnevnte har hun delt sin kompetanse på frivilling basis gjennom stiftelsen Prospera (klikk her for å lese mer).


Vi ønsker Lene varmt velkommen til Relato.

52 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page