top of page
  • Forfatterens bildeBjørn Harald Jakobsen

Juni Melting som konsulent i Relato

Juni startet som konsulent i Relato i mars. Hun kommer fra rollen som prosjektleder i Helsedirektoratet, hvor hun har jobbet med utredning og innføring av velferdsteknologi. Hun har bakgrunn fra NTNU med en master i Europastudier, med internasjonal erfaring fra Norges delegasjon til Europarådet i Strasbourg og Trøndelags Europakontor i Brussel. Fersk fra mammapermisjon er hun ivrig etter å komme i gang med nye oppgaver som konsulent.


Juni forteller at hun valgte Relato på grunn av menneskene som står bak selskapet, og de mulighetene selskapets rammeavtaler gir. «Relato er et spennende selskap i vekst, og dette er en unik mulighet til å være med å bygge dette videre. De har allerede avtaler med statlige virksomheter i ulike sektorer, noe som gir mulighet til å prøve seg innen flere fagområder».


Relato valgte Juni på bakgrunn av hennes erfaring med å se verdien i praktisk anvendelse av teknologi. Dette kombinert med bakgrunnen hennes fra E-helse, offentlig forvaltning, tjenesteinnovasjon og endringsledelse, gjorde at hun ble en perfekt match for oss.


Som konsulent for Relato er visjonen til Juni å se behovet til menneskene som skal benytte teknologien. Favorittverktøyet hennes er for tiden «den fancy pennen som fulgte med den nye PC’n».


Vi må også si at vi har sett frem til at «Juni begynner i mars», og tatt det som et tegn på at sommeren kommer tidlig i år!

26 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page