top of page
  • bjornjakobsen0

Geir Ove Jenssen som seniorkonsulent i Relato

Geir Ove har i august begynt i Relato som seniorkonsulent. Han kommer fra Chilimobil hvor han hadde rollen som Chief Technology Officer (CTO). Geir Ove har en imponerende bakgrunn fra telekomsektoren og har hatt flere betydningsfulle roller i de største telekomselskapene i Norge og Sverige. Han har også vært med å bygge opp flere selskaper.


Geir Ove er i tillegg engasjert av Norges Forskningsråd som fagekspert innen digitalisering og IKT, og har bidratt til vurdering av flere innovasjonsprosjekter for næringslivet. På fritiden liker Geir Ove å være aktiv og utfordre seg selv, enten han kiter eller brygger øl.


Relato valgte Geir Ove på bakgrunn av hans imponerende erfaring og kompetanse innen IKT. I tillegg er Geir Ove en dynamisk leder og “people person”, som håndterer både strategiske og taktiske prosjekter i komplekse organisasjoner.


Geir Ove forteller at han fikk tips av en god venn om å søke jobb i Relato og at han valgte å takke ja til tilbudet fra Relato fordi han vil være med på å bygge opp det neste store miljøet innen prosjektledelse, arkitektur og sikkerhet innen IT-bransjen. Tilgangen Relato har på prosjekter, spesielt innen innen offentlig sektor var også viktig. Geir Ove fremhever også at han ble tiltrukket av Relatos verdifundament.


Som seniorkonsulent for Relato er visjonen til Geir Ove å tilføre verdi til kundene ved å hjelpe de å planlegge og levere nye prosjekter. «Favorittverktøyet er PowerPoint, og – nå om dagen – Teams», sier Geir Ove.


Geir Ove går for øvrig rett inn i et oppdrag som virksomhetsarkitekt i Statnett, og kommer blant annet til å fokusere på forbedring av systemer og prosesser for drift av kraftsystemet.


Vi ser frem til å bli bedre kjent med Geir Ove!

19 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page