top of page
  • Forfatterens bildeBjørn Harald Jakobsen

Espen Tokerud som seniorkonsulent i Relato

Espen startet i mai som seniorkonsulent i Relato. Han kommer fra stilling som produktsjef i Vipps AS og har også jobbet for BankID og Gyldendal. Espen er sertifisert prosjektleder og har bakgrunn fra undervisning, utvikling av pedagogiske spill, maskinlæring, anti-hvitvasking og digital identitet. Espen har tatt hovedfag innen medievitenskap ved UiO.

Espen valgte Relato da det var en god match med verdigrunnlaget og fokuset på integritet. Han synes også det er ekstra spennende å bidra inn i et selskap i vekst, som kommer til å utvikle seg mye i årene framover.


Relato valgte Espen på bakgrunn av hans varierte bakgrunn med pedagogikk, utvikling, bankløsninger og arbeid med implementering av lovkrav. Kombinasjonen av bakgrunnen hans, gjør Espen til en glimrende rådgiver for kunder av Relato og en som kan være med å tilføre kunnskap og utvide horisonten internt i selskapet.


Som seniorkonsulent for Relato er visjonen til Espen å tilføre verdi til kundene ved å bli raskt kjent med mennesker og fagfelt, bli kjent med behovene deres og hjelpe dem med å finne nye løsninger som raskt gir verdi. Favorittverktøyet hans er Slack.


Espen rakk å være en time på kontoret før han skulle ha oppstartsmøte med oppdragsgiveren, så vi måtte bryte opp første arbeidsdag og onboardingsprogrammet vårt. Hans første oppdrag for oss er å yte bistand for Tomra Systems ASA.


Vi er veldig fornøyde med å ha Espen på laget og ser frem til å bli bedre kjent med han.

49 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page