top of page
  • Forfatterens bildeBjørn Harald Jakobsen

Øystein Vatland som sjefskonsulent i Relato

Øystein startet i slutten av mai som sjefskonsulent i Relato. Øystein jobbet tidligere i Thales Norway som senior prosjektleder med ansvar for flere større prosjekter mot forsvarssektoren. Han har også solid erfaring fra shipping, bank, telekom og energisektoren med flere store leveranse- og utviklingsprosjekter. Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU innen teoretisk fysikk og har de seneste årene krydret CV-en sin med en master innen Økonomi og Ledelse fra BI.

Øystein valgte Relato på bakgrunn av den unike sikkerhetsprofilen, og muligheten for å jobbe med mange interessante kunder og prosjekter.


Relato valgte Øystein da han har en spennende og variert bakgrunn som er nyttig for eksisterende og mulige kunder av oss. Dette kombinert med hans interesse for ledelsesfaget og helhetsperspektivet ved endringsprosesser hvor teknologi står sentralt, gjorde han til en perfekt rådgiver for Relato.


Som sjefskonsulent for Relato er visjonen til Øystein å tilføre verdi til kundene ved å benytte erfaringer med best-practices i prosjekter, og hans inkluderende lederstil. Favorittverktøyet hans er Jira, da det sikrer oversiktlig og god samhandling mellom prosjektdeltakerne.


Øystein skulle egentlig starte for oss i august, men etterspørsel, interesse og energi gjorde det naturlig å tilby denne mannen til Statnett allerede fra mai. Det hører også til historien at Øystein er den i rekken som gjør at Relato nå kan tilby et tosifret antall mennesker.


Vi er særdeles stolte og glade for å ha Øystein på laget tidligere enn planlagt, og ser frem til å bli bedre kjent med han nå som det også er mulig å møtes mer fysisk.

47 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page