Nyheter

Vi ønsker Marthe Pernille Hernæs velkommen

Vi er stolte av å presentere Marthe Pernille som seniorkonsulent i Relato. Marthe Pernille begynte hos oss denne uken og skal rett ut i oppdrag som prosjektleder. Hun har bakgrunn fra olje-, telecom og næringssektoren, og har erfaring fra blant annet roller som prosjekt-, program-, prosess- og linjeleder.

Bilde av Marthe Pernille Hernæs

Marthe Pernille er en aktiv dame med master i petroleumsteknologi og jobber for tiden med å ta sin andre master innen teknologiledelse. I tillegg til å være konsulent for Relato vil hun også være fagansvarlig for prosjektledelse. På fritiden liker Marthe Pernille å seile sammen med venner og familie.

Relato har valgt Marthe Pernille fordi hun er god på mennesker, forstår teknologi godt og vet hvordan hun skal balansere harde og myke ferdigheter for å løse oppdrag og levere høy verdi for kundene våre.

Marthe Pernille forteller at hun har valgt å begynne i Relato da det virker som et spennende selskap i vekst med mennesker som viser handling bak ord.