top of page
Marius Alexander Løken kvadrat.jpg

MARIUS ALEXANDER LØKEN

Konsulent

BAKGRUNN

Marius jobber som konsulent i Relato med fullstack systemutvikling. Han er født og oppvokst i Stavanger, og utdannet sivilingeniør innen Ingeniørvitenskap og IKT med fordypning i Petroleumsteknikk fra NTNU i Trondheim.

ROLLER

Marius har jobbet som fullstack utvikler i flere prosjekter, og trives best med teknologiske utfordringer og komplekse systemer. Han har erfaring med utvikling både alene og i større team, og han har tidligere bidratt til vellykkede prosjekter for anerkjente organisasjoner som TechnipFMC, Hydro og Repsol.

KOMPETANSE

Marius har master innenfor Ingeniørvitenskap og IKT med spesialisering innen Petroleumsteknikk, og har siden endt utdannelse i 2020 jobbet som utvikler innenfor energibransjen. Marius har gjennom sine prosjekterfaringer opparbeidet seg solid kompetanse på mikro-arkitektur, skytjenester, distribuerte systemer, og webutvikling.

HOBBYER

Marius trives best i aktivitet, og aller helst med lek og moro som ballsport. Han finner roen ute i naturen på tur med jakt og friluftsliv, eller på ski i alle varianter. God mat og drikke, samt musikk og kultur i sosiale lag er også favoritter.

bottom of page