top of page
Linn Holm kvadrat.jpg

LINN HOLM

Sjefskonsulent

BAKGRUNN

Linn er sjefskonsulent i Relato og har mer enn 10 års erfaring fra konsulentbransjen. Med master i Organisasjonspsykologi og ledelse fra BI står mennesker sentralt i Linns arbeid. Hun brenner for å skape engasjement hos de hun jobber med. Oppdragsmessig, har Linn omfattende erfaring fra strategiske endringsprosesser, større IT-implementeringsprosesser, transformasjoner, digitaliserings- og prosessforbedringsprosjekter, både i privat og offentlig sektor. Mange av oppdragene har hatt et internasjonalt tilsnitt og tverrkulturell kommunikasjon og internasjonal ledelse er dermed viktige komponenter i Linns arbeidshverdag.

ROLLER

Linn trives godt som prosjektleder, strategisk rådgiver og endringsleder. Felles for rollene er ønsket om å skape engasjement, involvering og varig endring.

KOMPETANSE

Linn er sertifisert prosjektleder og endringsleder. Hun er opptatt av kommunikasjon og å skape forståelse for hva varig endring faktisk krever.

HOBBYER

Med nybygd hytte trekkes Linn lett til fjellet med familie eller gode venner. Trening og aktivitet skaper glede og overskudd i en hektisk familiehverdag. Ellers er en reise, god mat og godt drikke noe hun setter pris på.

bottom of page