top of page
Karianne Fåland kvadratisk.jpg

KARIANNE FÅLAND

Seniorkonsulent

BAKGRUNN

Karianne er seniorkonsulent i Relato. Hun er født, oppvokst og bosatt på Lørenskog. Utdannelsen tok hun i Oslo, på Norges informasjonsteknologiske høyskole, hvor hun fullførte en bachelor i informasjonsteknologi med fordypning i programmering.

ROLLER

Karianne har innehatt roller som fullstack- og backend systemutvikler, funksjonell arkitekt og Scrum Master/Team lead. Hun trives godt med komplekse domener og prosjekter hvor hun kan ta del og eierskap i alle fasene av prosjektet, fra planlegging til utrulling i produksjon.

KOMPETANSE

Karianne har etter fullført utdannelse i 2011 jobbet med systemutviklingsfaget i flere store, komplekse prosjekter i både offentlig og privat sektor. Hun har opparbeidet seg særlig kompetanse i programmeringsspråkene Java og TypeScript.

Karianne har de seneste årene jobbet med blant annet mikrotjenester, integrasjon, Kubernetes, Docker og GraphQL for å nevne noe.

Ved siden av systemutviklingsfaget er hun også sertifisert som Scrum Master og ISTQB foundation tester.

HOBBYER

Karianne er glad i fysisk aktivitet utendørs, da helst på tur i Østmarka med hunden sin, Lilly. Ellers fylles hverdagen opp med to små barn, men når anledningen byr seg finner man gjerne Karianne i sosialt lag med venner eller på reise med familien sin.  

bottom of page