top of page
Juni Melting kvadrat.jpg

JUNI MELTING

Seniorkonsulent

BAKGRUNN

Juni jobber som seniorkonsulent i Relato. Hun er utflyttet trønder med en master i Europastudier fra NTNU, og har erfaring fra offentlig sektor i inn- og utland. Siden 2015 har hun jobbet i Helseforvaltningen med E-helse og velferdsteknologi, før hun i 2021 meldte overgang til Relato og privat sektor. Juni startet sin karriere som 15-åring på Nye Chriss frisørsalong i Steinkjer.

ROLLER

Juni har jobbet som prosjektleder, prosessleder og rådgiver, og trives best når hun får jobbe tett med mennesker. Hun har ledet Helsedirektoratets nasjonale satsning på velferdsteknologi til barn og unge med funksjonsnedsettelser, og brenner for teknologi som gir reell nytteverdi for brukeren.

KOMPETANSE

Juni er sertifisert prosjekt- og endringsleder, og har jobbet mye med innføring av teknologi i helsesektoren, med tjenesteinnovasjon, endringsarbeid og metodeutvikling. Hun er opptatt av gode og inkluderende prosesser, og av å skape endring som varer.

HOBBYER

Juni er glad i god mat og drikke, i kortreiste turer til nye steder og opplevelser. Juni samler på DNT-hytter og turutstyr, og du finner henne helst i fjellheimen eller ved sjøen, og aller helst sammen med Henrik, Hennie og gode venner.

bottom of page